Κέρδισε eatCoins
Nice n Easy Κολωνάκι
Περιγραφή
Το organic bistro restaurant Nice n’ Easy, στην οδό Ομήρου 60 στο Κολωνάκι, είναι το πρώτο εστιατόριο του ομίλου Νice n’ Easy, και άνοιξε τις πόρτες του το 2008, δημιουργώντας
μια νέα πρωτότυπη πρόταση στους all day χώρους στο κέντρο της Αθήνας, και μέχρι και σήμερα κρατάει τα σκήπτρα ενός healthy & gourmet all day bistro, όντας πρωτοπόρο σε
όλους τους τομείς.
Πρώτο αυτό
εισήγαγε το brunch με τεράστια επιτυχία , με αξεπέραστα
πιάτα όπως το Greek benedict με Σάλτσα Βουτύρου Κέρκυρας, Sauce Φέτας, Σαλάμι Βουβαλίσιο Κερκίνης, Βιολογικά
Αυγά Ποσέ και Ψωμί από Χαρούπι. Πιστό στην farm to table φιλοσοφία, πρώτο το Nice n’ Easy, χρησιμοποίησε
πρώτες ύλες από μικρούς τοπικούς παράγωγούς ,δημιουργώντας πιάτα
με υψηλή διατροφική αξία.
Σε ένα μοντέρνο
περιβάλλον με τα τραπεζάκια πάνω στον πεζόδρομο δίπλα σε όμορφα δέντρα,
και με την αναλλοίωτη καλλιτεχνική απεικόνιση του Michael Jackson στα σκαλοπάτια
να δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό και άκρως αμερικανικό σκηνικό, ο επισκέπτης θα γευθεί μία σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με δυνατά signature dishes, αλλά και vegan και gluten free επιλογές,
μεσημέρι και βράδυ. Οι χολιγουντιανές επιρροές συναντιούνται σε κάθε βήμα, καθώς το μενού είναι εμπνευσμένο από μεγάλους
αστέρες του Χόλυγουντ, που έχουν δώσει τα ονόματα
τους στα πιάτα του Nice n’ Easy στο Κολωνάκι, καθιστώντας τα έτσι διάσημα.
Ενδεικτικά είναι
τα : ‘’Bruce Lee’’ spring rolls από χειροποίητο φύλλο με λαχανικά και γλυκόξινη
σάλτσα, το ‘’Marlon Brando’’ burger, με Μοσχαρίσιο Μπιφτέκι
Black Angus, Cheddar Cheese, Καραμελωμένα Κρεμμύδια, Πίκλες Αγγουριού, Coleslaw, Potato Bun, Πατάτες Τηγανητές
ή Πικάντικες Γλυκοπατάτες , ο Σολομός ‘’Sean Connery’’ με Σολομό Φούρνου Μαρινάτο, Κρούστα από Κινόα, Λιναρόσπορο, Αμάραντο, Kimchi από Φινόκιο και Κρέμα Σελινοριζας με Μήλο ή ακόμη το καταπληκτικό Black Angus Premium Rib Eye ονόματι ‘’Clint Eastwood’’, με Πουρέ από Καμένο Κουνουπίδι, Ταμπουλέ
Κουνουπιδιού ,και Σάλτσα Chimichurri ή Béarnaise.
Τα επιδόρπια καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις ,από ένα vegan ανάλαφρο banofee μέχρι έναν παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά. Αυτό όμως που είναι απαραίτητο να δοκιμάσει κανείς είναι το παγωτό
φτιαγμένο με ελαιόλαδο. Μια νέα low fat και εντελώς αέρινη αίσθηση δημιουργείτε στον
ουρανίσκο σε όποια γεύση παγωτού και αν επιλέξει ο
επισκέπτης. Υγιεινό και νόστιμο. Αυτές είναι οι
λέξεις κλειδιά που προσδιορίζουν την μεγάλη επιτυχία κα διαχρονικότητα του
πρώτου Nice n’ Easy organic Bistro restaurant στην οδό Ομήρου 60,στο Κολωνάκι.