Περιοχή
Γλώσσα
English Ελληνικά

Barsol

4.9
2 Κριτικές

Περιγραφή

Το Barsol ήρθε το 2010 στη Νέα Φιλαδέλφεια και αποτελεί ένα αυθεντικό open bar, που με το πέρασμα του χρόνου εξελίσσεται και βελτιώνεται, διατηρώντας την ποιότητα και την εξυπηρέτηση σε υψηλά επίπεδα. Ο χώρος του είναι πολυμορφικός και ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας, με ένα minimal coffeestation, στο χώρο του bar, το οποίο προτείνει επιλογές καφέ τόσο στον espresso (house blend, blend από 100% arabica, μονοποικιλιακοί), όσο και στους φίλτρου με ζέστη ή κρύα απόσταξη. Στον ίδιο χώρο μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, με επιλογές σε house blends και house infused spirits καθώς και άψογα εκτελεσμένα cocktails.

Αφού λοιπόν το Barsol σας συστηθεί σαν ένα ενημερωμένο cafe-bar, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τη μεγαλύτερη έκπληξη που σας επιφυλάσσει και είναι... κρυμμένη στο πατάρι του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε υψηλού επιπέδου tapas και street food επιλογές, που συνδυάζουν μαγικά την ελληνική με τη multi ethnic γαστριμαργική κουλτούρα. Όποια κουζίνα του κόσμου και να προτιμάτε και όποια και αν είναι τα αγαπημένα σας υλικά, σίγουρα θα βρείτε το πιάτο που θα σας εντυπωσιάσει.

Για το τέλος, οι άνθρωποι του Barsol στη Νέα Φιλαδέλφεια δε μοιράζονται μαζί σας μόνο την αγάπη τους για το καλό φαγητό και ποτό, αλλά και τις μουσικές τους ανησυχίες και προτιμήσεις, με απολαυστικές μουσικές από τους home DJs, ξεχωριστά events από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Σαββατόβραδα με mainstream χαρακτήρα.

περισσότερα λιγότερα
Είδος Εστιατορίου
Εστιατόριο, Cafe Bar Restaurant
Κουζίνα
Ελληνική, Διεθνής
Μουσική
Jazz, Funk, Soul
Εύρος τιμής
15€ - 30€
Τρόποι πληρωμής
AMEX, VISA, DINERS, Mastercard
Διεύθυνση
Greece, Λεωφ. Δεκελείας 102, Νέα Φιλαδέλφεια
Ώρες λειτουργίας
ΔΕ 08:00-04:00 ΤΡ 08:00-04:00 ΤΕ 08:00-04:00 ΠΕ 08:00-04:00 ΠΑ 08:00-04:00 ΣΑ 08:00-04:00 ΚΥ 08:00-04:00

Υπηρεσίες

Εξωτερικός χώρος
Λίστα Κρασιών
Στρογγυλό Τραπέζι
Parking
Wi-Fi
Πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες
Διαχωρισμός Καπνιστών
Αίθουσα Παρουσιάσεων

Τοποθεσία

Κάνε κράτηση δωρεάν
Δεν έχετε λογαριασμό;

Θα λάβετε ένα e-mail με έναν σύνδεσμο ώστε να αλλάξετε τον κωδικό σας με ένα νέο.

Θυμηθήκατε τον κωδικό σας; Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό;